četrtek, 5. marec 2020

4. dan


V pekarni namenjajo veliko pozornost primernemu skladiščenju surovin, skrbijo za ustrezne temperature. Kontrolorji jih redno beležijo in spremljajo. Imajo pnevmatski transport moke po ceveh - s pomočjo zraka iz večjih silosov. Večinoma uporabljajo belo pšenično moko.

Sva prvi slovenski dijakinji na Erasmus+ mobilnosti v tej pekarni, zato nama namenjajo zelo veliko časa. Danes so naju celo predstavili na Facebook strani (Wendl der Brotagonist). Imajo dober sistem čiščenja (prostora, naprav in  pripomočkov) in higiene osebja. Danes se nama je zgodilo, da sva se želeli z novim sodelavcem rokovati. Toda rekel nama je, da se ne more rokovati, ker nima čistih rok. To kaže na visok nivo higiene in zavesti osebja v celem obratu pekarne.
Lepo pozdravljeni!
Zoya in Nermina

Zoya pri izdelavi slivovega izdelka 

Nermina - čokoladni srčki



Srčki obliti s čokolado

Ni komentarjev:

Objavite komentar